Links

Onder het kopje assortiment staan de links naar al onze merken vermeld.

 

De Hartekamp Groep biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking. We doen dit in de regio Kennemerland, Duin en Bollenstreek en Amstelland en Meerlanden. Mensen met een (verstandelijke) beperking hebben, net als iedereen, wensen op het gebied van wonen, werken, relaties en vrijetijdsbesteding. De Hartekamp Groep ondersteunt cliënten bij het realiseren van deze wensen.

De Juma is onderdeel van de Hartekampgroep

 

Het Midgetgolfpark Heemskerk is een leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Het wordt, net als Juma, ondersteund door Stichting ADV en De Hartekamp Groep.

Fonds Hartewensen vervult kleine en grote wensen voor clienten van De Hartekampgroep. In de Winkel Juma kunt u een mooie kalender kopen voor € 10,--. Met deze bijdrage helpt u direct mee bij het realiseren van de nog te vervullen wensen van de clienten van de Hartekampgroep.

Ontdek de wereld van Jansje. Jansje is een verrassende cadeauwinkel in de Grote Houtstraat 45 te Haarlem. Bij Jansje vind je altijd een leuk cadeautje, voor een eerlijke prijs. Bij Jansje hebben mensen met een beperking een goede baan. Jansje werkt mee aan een wereld waarin iedereen meetelt.Jansje schenkt een geurend kopje koffie, geeft toegang tot het eeuwenoude kerkcomplex van de Doopsgezinde Gemeente met daarin een prachtige expositieruimte, een verscholen kerk, unieke stijlkamers, een idyllisch terras op de oude Spekplaats. Jansje is uniek, want zij draagt nuchter en bescheiden bij aan een betere wereld. Daarom is Jansje vrolijk en verzacht het de stad.