Welkom bij Juma: de leukste winkel van de IJmond!

Wij zijn bezig met het vernieuwen van deze website. Daarom staan er geen producten op de website. U kunt up-to-date informatie over onze producten, aanbiedingen en win acties vinden op onze facebookpagina. Like ons op facebook, Winkel Juma. 

IN JUMA KUNT U GRATIS ONZE KERST/SINTERKLAAS SPEELGOED FOLDER 2019 OPHALEN.

Winkel Juma is een professionele speelgoedwinkel en staat voor kwaliteit en originaliteit van producten en een goede service en dat tegen een redelijke prijs.

De drijvende kracht achter Juma zijn de 15 bijzondere winkelmedewerkers die de winkel tot een succes weten te maken. Met elkaar dragen zij zorg voor alle taken die er in een winkel gedaan moeten worden. Juma is dan ook niet alleen een professionele speelgoedwinkel maar ook een kansrijke leer- / werkplek voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het biedt hen de mogelijkheid om te integreren, zich te ontwikkelen en hun persoonlijke talenten zinvol in te zetten. Mensen met een verstandelijke beperking willen immers, net als ieder ander, met trots en plezier aan het werk zijn en integreren in de maatschappij. Juma biedt hen deze mogelijkheid.

Juma bevindt zich al sinds 1997 op de Deutzstraat 8 in Heemskerk en is één van de leerwerkplekken van Het Loopbaancentrum/ De Hartekamp Groep.

 

Winkel Juma

Deutzstraat 8
1961 NT Heemskerk
tel 0251 253573

 

 

Email: juma@hartekampgroep.nl